G-D1P3WH2Z5M

Intrebari Frecvente

Cat costa transportul ?

Noi nu facturam transportul, cost 0, inclusiv cutiile si ambalarea sunt gratis. Cheltuielile de transport sunt facturate si se achita direct la curier, transportul pentru o cutie este de aproximativ 18 lei. Nu percepem taxe suplimentare pentru plata ramburs. Livram in doua tipuri de cutii, 25x35x125 cm si 35x35x125 cm .

Ce lungime au baghetele ?

Baghetele au lungimea de 1,2 ml. La cerere, putem realiza baghete la alte lungimi. Pentru alte lungimi nu asiguram ambalaj si nici transport. Pot fi ridicate de la sediu.

Cum intru in posesia comenzii?

Se poate ridica personal, sau se livreaza prin serviciul de curierat rapid.

Sunt costuri suplimentare pentru realizarea unor sectiuni personalizate ?

Realizam profile dupa planse, schita sau desen, chiar si dupa o poza. Nu percepem costuri suplimentare pentru lansarea unui produs nou. Pretul este dat de dimensiunile si complexitatea sectiunii.

In ce culori se livreaza produsele ?

Daca sunt nefinisate sunt verde deschis, culoarea materialului. Finisate au culoarea crem. Ulterior se coloreaza in ce culoare doriti.

Pot vedea mostre din profilele pe care doresc sa le achizitionez ?

Sunteti bineveniti la sediul nostru, unde puteti observa o gama de modele, care se afla in lucru. Putem trimite prin curierat rapid mostre din modele pe care doriti sa le achizitionati, contra cost.

Sa le vopsesc inainte sau dupa montaj ?

Recomandam ca  profilele arhitecturale sa fie intai montate si dupa montaj sa fie  finisate cu vopsea lavabila de exterior, de preferat de o calitate buna. De asemennea recomandam ca inainte de vopsire, sa fie aplicat un strat de amorsa.


Oferiti consultanta in achizitionarea produselor?

Da, oferim consultanta telefonic sau trimitem un membru al echipei in teren, daca considerati necesar.